Cum am scapat de hemoroizi in 5 zile acasa

Cum am scapat de hemoroizi in 5 zile acasa

Calitatea vieții și bunăstarea mi-au fost grav afectate de hemoroizi. Mă numesc Alexandru M. și vreme de 3 ani am suferit de hemoroizi. Este o problemă frecventă, despre care nu vorbim însă atât de deschis pe cum ar trebui să o facem.

Vreme de luni întregi am ignorat apariția hemoroizilor, iar mai târziu am ajuns să sufăr complicații care mi-au afectat și mai mult viața de zi cu zi.

Sângerarea, durerea, disconfortul local, mâncărimea și senzația de arsură sunt simptomele pe care eu le-am experimentat și care m-au împins să caut un remediu. Am încercat o mulțime de produse și chiar am decis să apelez la intervenție chirurgicală vara viitoare.

După multe încercări eșuate de a scăpa de hemoroizi folosind diverse produse, am reușit în cele din urmă să îi tratez rapid și o să împărtășesc aici mai multe detalii despre experiența mea.

Ce am încercat până acum

Când simptomele au început să fie tot mai deranjante și durerile greu de suportat, am decis să încerc tot felul de remedii împotriva hemoroizilor. Uneori durerile se mai ameliorau, însă nicio soluție nu s-a dovedit eficientă pe termen lung pentru mine.

Iată ce am încercat eu:

Consulturi medicale

În primă fază, cei apropiați m-au sfătuit să apelez la medici. Am luat în considerare mai multe opțiuni pentru tratarea hemoroizilor, însă am continuat să experimentez simptome. Apreciez sfaturile medicilor și am ținut cont de acestea, dar pentru mine un alt tratament a funcționat cu adevărat.

Creme

Pe internet am găsit foarte multe creme și unguente care promiteau să vindece hemoroizii peste noapte. Lucrurile nu au fost chiar așa – unele creme au reușit să îmi amelioreze temporar disconfortul, dar nu am reușit să tratez complet hemoroizii cu ajutorul lor. După încercarea mai multor creme din comerț, am devenit mai selectiv și am început să acord atenție ingredientelor.

Tincturi

O altă metodă pe care am încercat-o a fost utilizarea tincturilor. Mereu m-a atras ideea de a folosi tratamente naturiste, așa că am sperat ca o tinctură va fi soluția pe care o căutam. Deși au numeroase proprietăți benefice, tincturile pe bază de plante nu au funcționat pentru mine așa cum mă așteptam.

Ceaiuri

Despre mai multe tipuri de ceaiuri am citit că s-au dovedit a fi benefice pentru hemoroizi, printre care ceaiul de păpădie, ceaiul din mătase de porumb și ceaiul de mușețel, pe care îl avem aproape toți în casă. Personal, am consumat regulat aceste ceaiuri și am aplicat comprese la nivel local, dar nici de această dată efectele nu au fost cele scontate.

Băi de șezut

La un moment dat, am cumpărat un recipient special pentru băi de șezut. Stăteam zeci de minute în apă caldă infuzata in ceai, sperând că mâncărimea și durerea se vor calma. Băile aveau un efect pozitiv, dar pe termen scurt. Uneori, mai foloseam și cremă după baie, dar după scurt timp ajungeam să simt iar disconfortul și durerea cauzate de hemoroizi.

Ce m-a vindecat complet

Soluția care m-a ajutat să scap complet de hemoroizi a fost pachetul HemoLift, despre care mi-aș fi dorit să aflu mai devreme. Ani de zile am încercat produse care nu au funcționat și în care am investit destul de mulți bani.

Abordarea HemoLift este simplă: cauzele hemoroizilor și simptomele sunt tratate de la interior la exterior. Pachetul conține cremă, pastile și ceai – o formulă de succes pentru a scăpa de dureri, sângerări și mâncărimi.

Datorită ingredientelor naturale din compoziție, aceste produse reușesc să contribuie la retragerea rapidă a hemoroizilor și la regenerarea țesutului.

Acestea sunt câteva dintre ingredientele care se găsesc în produsele HemoLift:

  • Acidul hialuronic, deja cunoscut pentru puterea sa de a accelera vindecarea unor răni;
  • Păpădia, care ajută la producția de colagen și de celule noi în zona afectată;
  • Mușețelul, renumit pentru proprietățile antiinflamatoare;
  • Castanul sălbatic, benefic în întărirea pereților vaselor de sânge.

Efectele pachetului HemoLift s-au simțit rapid. Inițial, am simțit o ameliorare a durerilor, după care am observat că aspectul pielii în zona afectată s-a îmbunătățit și că nu mai aveam sângerări.

Nici mâncărimea și senzația de arsură nu au mai reprezentat o problemă. Am continuat să folosesc acest trio de produse pe termen lung și acum mă simt mult mai bine, hemoroizii fiind o problemă de domeniul trecutului.

Concluzie

În ultimii 3 ani am investit bani, timp, efort și energie în diferite produse și remedii împotriva hemoroizilor. Pentru unii, acestea funcționează, dar pentru mine efectele au fost doar temporare.

Pachetul HemoLift este cel care m-a ajutat să rezolv problema hemoroizilor și să observ un progres impresonant în doar câteva zile.

Am luat zilnic o pastilă, am băut ceai și am aplicat cremă – pentru mine, aceasta a fost rețeta succesului împotriva hemoroizilor!

Alexandru Ionescu
Alexandru Ionescu

Medic Proctolog cu peste 30 de ani de experienta in domeniu. RoMedic , DoctorBun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *