Afectiunile Ano-Rectale

Retragerea Hemoroizilor Externi

Hemoroizii externi sunt o afecțiune comună și neplăcută, care poate afecta calitatea vieții, cauzând disconfort, mâncărime, senzație de arsură, durere și sângerări.

Activități obișnuite precum statul pe scaun, mersul pe jos sau pe bicicletă, sportul, pot deveni dificile și generatoare de frustrări și dispoziție alterată.

Vestea bună este că există soluții pentru retragereaa hemoroizilor în mod permanent, fără urmări și fără temutele intervenții chirurgicale.

Pentru obținerea celor mai bune rezultate, se poate aplica un tratament combinat, pe bază de ingrediente naturale și substanțe cu rol dovedit în acțiunea benefică asupra simptomelor hemoroizilor.

Diosmina

Diosmina este un compus natural din clasa flavonoidelor, extras din fructele citrice și din unele plante medicinale. Este utilizată în tratamentul venelor varicoase, a insuficienței venoase cronice și a hemoroizilor.

Rolul principal al diosminei asupra hemoroizilor este de a îmbunătăți circulația sângelui în zona afectată și de a reduce inflamația și umflarea.

De asemenea, diosmina poate ajuta la creșterea tonusului venos și la prevenirea formării cheagurilor de sânge în vene. Aceste proprietăți fac din diosmina un ingredient eficient în tratamentul hemoroizilor externi, acționând prin reducerea durerii și a disconfortului asociate cu aceste leziuni ale zonei ano-rectale.

Acidul Hialuronic

Acidul hialuronic este un compus natural prezent în țesuturile corpului, în piele, ochi și articulații. Este folosit în mod obișnuit în produsele de îngrijire a pielii pentru hidratarea și menținerea elasticității pielii.

În ceea ce privește tratarea hemoroizilor, acidul hialuronic poate fi benefic datorită proprietăților sale de hidratare și de reducere a inflamației. Acest compus poate ajuta la reducerea umflăturii și a disconfortului asociate cu hemoroizii externi, precum și la intensificarea procesului de vindecare.

Mai multe studii au arătat că acidul hialuronic poate fi eficient în tratamentul hemoroizilor externi. Într-un studiu clinic, pacienții tratați cu un unguent conținând acid hialuronic și extract de Centella asiatica au avut o reducere semnificativă a simptomelor de durere, mâncărime și sângerare.

Mușețelul

Mușețelul este o plantă medicinală folosită din cele mai vechi timpuri în tratamentul rănilor și al leziunilor externe. Conține ingrediente naturale cu proprietăți antiinflamatorii și calmante.

Acesta poate ajuta la reducerea inflamației și a disconfortului asociate cu hemoroizii. În plus, poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și la reducerea sângerării.

Există mai multe opțiuni de tratament care conțin mușețel, precum unguente, loțiuni sau infuzii pentru băi de șezut. În general, utilizarea extractului de mușețel pentru tratamentul hemoroizilor externi este considerată sigură și bine tolerată, fără efecte secundare.

Păpădia

Păpădia, sau Taraxacum officinale, este o plantă medicinală care a fost folosită în mod tradițional pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv hemoroizii. Această plantă conține substanțe cu proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, care o fac utilă în tratamentul hemoroizilor.

Frunzele de păpădie sunt bogate în fibre și au proprietăți diuretice, ceea ce poate ajuta la reducerea inflamației și la prevenirea constipației, care este o cauză comună a hemoroizilor.

De asemenea, administrată intern sub formă de ceaiuri poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui. Aplicata extern, în unguente, tincturi și infuzii contribuie la reducerea sângerării.

Cum le putem combina?

Există o soluție eficientă pentru a retrage hemoroizii externi rapid și permanent. Hemolift este un pachet de tratament alcătuit dintr-un supliment nutritiv care combină acțiunea diosminei, a acidului hialuronic, a extractelor de mușețel și păpădie, o cremă pentru aplicări locale și un ceai cu aceleași proprietăți, pentru a acționa de la interior la exterior și a contribui la retragerea hemoroizilor externi în mod rapid.

Acest pachet conține toate ingredientele menționate mai sus și este un mod sigur și eficient de a trata hemoroizii.

Prin combinarea acestor ingrediente, Hemolift ajută la reducerea inflamației, a durerii și a disconfortului, precum și la îmbunătățirea circulației sângelui și la reducerea sângerării.

Intrebari Frecvente

În cat timp se retrag hemoroizii externi?

Timpul necesar pentru a retrage hemoroizii externi poate varia în funcție de gravitatea afecțiunii și de modul în care este tratată. Cu toate acestea, un compus care se bazează pe acțiunea combinată a unor remedii cu efect dovedit poate ajuta la retragerea hemoroizilor externi într-un timp relativ scurt și poate oferi un tratament sigur și eficient.

Hemoroizii externi dispar?

Hemoroizii externi dispar de la sine? In foarte putine cazuri vor dispărea de la sine fara tratament. Cu toate acestea, hemoroizii externi pot recidiva, ceea ce înseamnă că o persoană se poate confrunta cu ei în mod regulat dacă nu ia măsuri pentru a-i preveni.

Care este riscul netratării hemoroizilor externi

Hemoroizii externi pot provoca tromboză (coagularea sângelui), care lasă loc durerii severe din strangularea hemoroidală. De asemenea pot aparea si sangerarile hemoroidale care trebuiesc tratate din timp deoarece in timp pot duce si la anemie.

Concluzie

Pentru persoanele pentru care regimul alimentar, eforturile de schimbare a stilului de viață și alte tratamente nu au funcționat, există soluții eficiente și naturale pentru tratarea hemoroizilor. Combinarea mai multor ingrediente naturale, precum diosmina, acidul hialuronic, mușețelul și păpădia ajută la reducerea inflamației, a durerii și a disconfortului asociate cu hemoroizii, contribuind în cele din urmă la retragerea hemoroizilor externi.

author photo

Alexandru Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?