Afectiunile Ano-Rectale

Schema Tratament Hemoroizi – Eficien, Rapid & La Domiciliu

Hemoroizii sunt o problemă comună în rândul populației globale și, din nefecricire, cei care se confruntă cu ea ezită să ceară ajutor medical și deseori ajung în situația de a experimenta simptome greu de suportat.

Durerea, sângerarea și senzația de arsură sunt doar câteva dintre simptomele hemoroizilor, care pot fi vizibili la exterior dacă problema nu este tratată în stadiu incipient.

Pentru a avea rezultate rapide, persoanele care au hemoroizi trebuie să identifice o abordare corectă.

În acest articol, va fi prezentată o schemă de tratament care funcționează în ameliorarea simptomelor și tratarea rapida a afecțiunii atunci când este respectată cu strictețe.

Ce tip de produse trebuie folosite

Orice schemă de tratament împotriva hemoroizilor trebuie să îndeplinească trei criterii sau trei roluri:

  • Antiinflamator – produsele cu rol antiinflamator contribuie la reducerea inflamației și durerii asociate hemoroizilor. Acestea pot veni sub formă de cremă sau pastile;
  • Antibacterian – zona afectată de hemoroizi este expusă riscului de dezvoltare a unor infecții bacteriene, care pot fi prevenite cu ingrediente ce au proprietăți antibacteriene;
  • Astringent – această proprietate susține oprirea sângerării provocate de hemoroizi și poate ajuta la reducerea inflamației, având un efect benefic în contracția țesuturilor.

 

Produs recomandat

Pachetul HemoLift funcționează eficient împotriva hemoroizilor și este un tratament recomandat celor care vor să trateze problema de la interior la exterior.

Pachetul conține pastile, cremă și ceai, în compoziția cărora intră numai ingrediente naturale ce au efecte benefice dovedite prin studii împotriva hemoroizilor și care se administrează astfel:

  • Ceai – ceaiul HemoLift face parte din schema de tratament și se consumă de 3 ori pe zi. Se bea o cană de 250 ml cu 30 de minute înainte de mesele principale pentru beneficii încă din primele zile, care constau în: digestie îmbunătățită, reducerea sângerărilor, ameliorarea durerii, stimularea formării de celule noi, disconfort redus, dispariția senzației de mâncărime etc. Printre ingredientele ceaiului se numără gălbenelele, mușețelul, sunătoarea, păpădia și coada șoricelului – toate cu proprietăți adjuvante în tratarea hemoroizilor;
  • Pastile – pastilele HemoLift au un puternic efect analgezic, reușind să amelioreze durerea și să reducă sângerarea de la primele administrări. Pentru a beneficia de toate avantajele pastilelor și de rezultate pe termen lung, persoanele care au hemoroizi trebuie să ia zilnic câte o capsulă, cu o cantitate suficientă de apă. Aceste pastile îmbunătățesc circulația sângelui, amelioreză durerea și disconfortul, contribuie la formarea de celule noi și la eliminarea mâncărimii. În formula naturală a pastilelor intră ingrediente precum acidul hialuronic, păpădia, mușețelul, castanul sălbatic, diosmina și hesperidina;
  • Cremă – în pachetul HemoLift se regăsește și o cremă, care accelerează circulația periferică, ajută la regenerarea rapidă a pielii și stimulează vindecarea. Crema se aplică direct pe zona afectată și se masează ușor, iar pentru efectul maxim trebuie utilizată cel puțin două săptămâni. Încă din prima săptămână, utilizatorii vor sesiza o reducere a disconfortului, ameliorarea durerii și o scădere în frecvența sângerărilor. Cu o compoziție naturală, crema are ingrediente precum acidul hialuronic, propolisul, păpădia și urzica.

 

Concluzie

Tratarea completă a hemoroizilor se poate face prin utilizarea unor produse care ameliorează durerea, care favorizează vindecarea rănilor și care au efect antiinflamator, antibacterian și astringent.

Este important ca produsele să fie administrate cu regularitate și conform indicațiilor, astfel încât efectul să fie unul scontat. Produsele pe bază de plante au multiple beneficii și proprietăți și pot fi administrate sub formă de creme, ceaiuri și/sau capsule.

author photo

Alexandru Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?