Remedii Naturiste hemoroizi

Remedii Naturiste hemoroizi

Introducere

Mâncărimi, dureri, arsuri, mișcări intestinale incomplete și sângerări rectale. Acestea sunt printre cele mai frecvente simptome ale hemoroizilor. Boala hemoroidală afectează persoanele de toate vârstele, cu precădere pe cei care au un stil de viață sedentar.

Atunci când întâmpinați astfel de afecțiuni, recomandăm să începeți tratamentul pentru hemoroizi la timp, pentru că în acest fel, veți avea mai multe șanse de vindecare, fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale.

Remedii naturiste hemoroizi

Cremele, unguentele, supozitoarele, fără prescripție medicală, sunt concepute pentru a trata hemoroizii. Acestea conțin ingrediente precum hamamelis sau extracte naturale din plante, ce au rol antiinflamator, antimicrobian, antiviral, antispasmodic sau antioxidant. Alături de laxative și suplimente de fibre, vor ajuta la vindecarea hemoroizilor, fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale.

Unguente

Produsele naturiste de tipul unguenteilor pentru hemoroizi, pe care noi le creăm, sunt concepute cu o compoziție 100% naturală. HemoUnguentele sunt soluții concepute pentru a vă ajuta și ameliora simptomele, atunci când vă confruntați cu hemoroizi. Componentele ajută la calmarea durerilor, arsurilor locale, calmându-le încă de la primele utilizări. Utilizarea zilnică, constantă a unguentelor, furnizează numeroase beneficii în lupta cu acest tip de afecțiune medicală.

Extractele naturale din compoziția unguentelor îmbunătățesc circulația, tonifică pereții vaselor de sânge, anesteziază local și ameliorează afecțiunile, dispunând totodată proprietăți antiinflamatorii și astringente.

Supozitoare

Acțiunea unguentelor pentru hemoroizi folosite durează până la douăsprezece ore, timp în care componentele se vor dizolva. Fiindcă aceste afecțiuni nu dispar subit, recomandăm și utilizarea HemoSupozitoarelor. Au acțiune asupra hemoroizilor interni și externi și hidratează și protejează mucoasă anală și a rectului. Supozitoarele pot fi utilizate continuu, timp de 10 zile consecutive.

Ceaiuri

Ceaiurile pot completa ca adjuvant tratamentele clasice de tip cremă pentru hemoroizi, supozitoare sau alte unguente. Ceaiul de mușețel, pelin, mărar, salvie, gălbenele, lumânărică, stejar sau rostopască, sunt de un real ajutor pentru tratarea hemoroizilor. Recomandăm utilizarea lor atât în timpul băilor de șezut, cât și aplicate local, cu ajutorul compreselor. Acest tip de tratament duce la vindecarea hemoroizilor, atunci când este respectat zilnic.

Suplimente de fibre

Cauza principală a hemoroizilor este constipația. Pentru a evita apariția constipației, este necesar să consumați cât mai multe fibre. Atunci când nu aveți posibilitatea asigurării fibrelor din alimentație, vă sfătuim să administrați HemoFibre. Aceste suplimente cu fibre alimentare din plante sunt eficiente, ușor de administrat și un ajutor de succes atunci când vă confruntați cu hemoroizi.

Laxative

Între hemoroizi și constipație, există o legătură intrinsecă. Cu cât materiile fecale sunt mai tari, cu atât sunt mai greu de eliminat. Procesul defecației devine dureros, provocând un disconfort major, de cele mai multe ori. Folosind doze mici de laxative, veți putea menține funcțional procesul digestiv, prin urmare, veți putea avea un scaun moale, fără dureri.

Concluzie

Pentru ameliorarea și tratate hemoroizilor, remediile naturiste pot fi de un real ajutor. De cele mai multe ori, reușesc să elimine total hemoroidul, atunci când respectați o schemă de tratament zilnică. Tratați simptomele încă de la început, pentru a preveni pe termen lung agravarea hemoroizilor.

Alexandru Ionescu
Alexandru Ionescu

Medic Specializat pe Urologie cu peste 30 de ani de experienta in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.