Afectiunile Ano-Rectale

Poze Hemoroizi Externi si Interni Inainte Si Dupa Tratament

Hemoroizii sunt o afecțiune foarte comună, ale cărei simptome chinuitoare afectează dramatic viața de zi cu zi.

Din fericire, există mai multe opțiuni de tratament, care pot să prevină complicațiile și implicit, nevoia de a recurge la operație.

Important este să fie identificat un tratament bun, care să aibă efect pe termen lung.

În continuare, vor fi prezentate povești ale mai multor persoane care s-au confruntat vreme îndelungată cu hemoroizii și care au reușit să scape de această problemă.

Poze hemoroizi externi înainte și după tratament

Pozele de mai jos sunt de la clienți care au avut hemoroizi externi (care provoacă dureri, sângerare rectală, iritație și mâncărime), înainte și după ce au folosit produsele noastre:

Nicolae I.

https://valado.ro/poze-hemoroizi-externi-si-interni/

În vârstă de 45 de ani, Nicolae I. a început să observe că hemoroizii, despre existența cărora știa de ceva vreme, au început să se agraveze și să fie din ce în ce mai dureroși. Inițial, a făcut câteva schimbări în stilul de viață: a început să facă sport regulat, să mănânce sănătos și să folosească diverse creme care promiteau să rezolve problema hemoroizilor externi în doar câteva zile.

Între timp, s-a programat și la operație. Înainte de intervenția chirurgicală, a început să folosească produsele HemoLift și a sesizat cum simptomele se atenuează de la o zi la alta.

Matei C.

https://valado.ro/poze-hemoroizi-externi-si-interni/

La scurt timp după ce a împlinit 60 de ani, Matei C. A început să încerce diverse remedii pentru hemoroizii externi, care îi afectau viața de câțiva ani. Disconfortul și sângerarea rectală deveniseră o obișnuință, dar durerea era tot mai intensă. Operația părea să fie singura soluție după folosirea unor creme, ceaiuri și chiar pastile care nu au avut efect pe termen lung.

Înainte de a își face o programare la operație, Matei a decis să încerce și produsele HemoLift. Combinația de ceai, cremă și pastile l-au ajutat să treacă peste problema hemoroizilor externi, care păreau imposibil de tratat fără operație.

Anastasia A.

https://valado.ro/poze-hemoroizi-externi-si-interni/

Pe fondul sedentarismului, Anastasia A. este doar una dintre femeile care s-au confruntat cu problema hemoroizilor. În primă fază, simptomele au dispărut de la sine, dar după câteva luni acestea au revenit și au fost mai intense decât în trecut. Pentru că durerea și sângerarea deveneau îngrijorătoare, aceasta a decis să încerce comprese cu ceai și diferite produse topice pentru hemoroizii externi.

Situația părea să se îmbunătățească, dar niciodată pe termen lung, până când a început să folosească produsele HemoLift. Ceaiul, pastilele și crema din această gamă i-au oferit o soluție eficientă și naturală. Ulterior, inflamația a scăzut și hemoroizii s-au retras treptat.

Poze hemoroizi interni înainte și după tratament

Hemoroizii interni, care nu sunt vizibili și nu pot fi simțiți la palpare, se manifestă de regulă prin sângerări. Testimonialele de mai jos sunt de la câțiva dintre clienții care au avut hemoroizi interni, înainte și după ce au încercat produsele noastre:

Cosmin D.

La 33 de ani, Cosmin D. a trecut printr-o intervenție chirurgicală clasică de tratare a hemoroizilor, care i-a lăsat o experiență neplăcută. Nu numai că recuperarea a fost una grea și dureroasă, dar problema a revenit după câțiva ani. Convins că nu mai vrea să ajungă pe masa de operație, Cosmin a început să caute diferite produse care să îl ajute să scape de vechea problemă a hemoroizilor.

Crema, ceaiul și pastilele din gama HemoLift s-au dovedit a fi eficiente, deoarece sângerarea și disconfortul au început să dispară treptat. Cosmin s-a întors la viața confortabilă și nu a mai trebuit să apeleze la tratament chirurgical.

Daniel O.

Daniel O. este unul dintre bărbații care nu au dorit să apeleze la medic atunci când și-au dat seama că suferă de hemoroizi interni. Durerea și disconfortul se accentuau de la o zi la alta, iar operația părea să fie singura soluție după folosirea fără succes a unor creme și ceaiuri.

Din cauza unor experiențe neplăcute din trecut, Daniel s-a hotărât să amâne operația și să mai încerce și alte soluții. La câteva zile după ce a folosit HemoLift conform indicațiilor, a început să observe o îmbunătățire semnificativă și a realizat că operația nu era singura modalitate de a scăpa de hemoroizi.

Ioana C.

După sarcină, Ioana C. și-a dat seama că hemoroizii interni nu au dispărut, deoarece încă simțea disconfort și avea sângerări rectale. Deși nu erau abundente, acestea au făcut-o să se îngrijoreze și să afle dacă operația e o soluție pentru ea. Ioana nu a mai fost nevoită să apeleze la operație, pentru că produsele HemoLift au ajutat-o să trateze rapid problema hemoroizilor interni.

Ea a reușit să scape de dureri, disconfort și sângerări după ce a consumat ceaiul de 3 ori pe zi, a luat o pastilă zilnic și a aplicat regulat crema la nivel local.

Concluzie

Atât hemoroizii interni, cât și cei externi pot fi tratați fără a ajunge la tratament chirurgical, care este recomandat unui procent mic dintre persoanele care suferă de hemoroizi.

Pentru a nu ajunge la operație și pentru a obține beneficii pe termen lung, trebuie identificat un tratament bun, care are la bază ingrediente naturale cu efecte dovedite prin studii și cercetări științifice.

author photo

Alexandru Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?