Hemoroizi care sangereaza: Tratament Rapid & Eficient

Hemoroizi care sangereaza: Tratament Rapid & Eficient

Introducere

Atât hemoroizii interni, cât și cei externi, pot sângera la un moment dat, din anumite cauze. Încordarea în timpul mișcărilor intestinale sau constipația care creează un scaun dur, poate deteriora suprafața unui hemoroid, în momentul defecației, provocându-i sângerări. Sângele de la un hemoroid are nuanțe roșu aprins.

Ce reprezintă hemoroizii care sângerează?

În interiorul venei hemoroidale, se formează un cheag de sânge. Acest cheag poartă denumirea de hemoroizi trombozați. În general, nu sunt periculoși, dar pot provoca dureri severe și inflamații.

În cazuri rare, hemoroizii trombozați pot provoca sângerări rectale grave din cauza ulcerației și necrozei pielii din jur. Acest lucru necesită asistență medicală de urgență.

Tratament hemoroizi Interni care sângerează

Pentru a tratata hemoroizii interni care sângerează, începeți prin efectuarea unei toalete riguroase. Curățați zona, evitați folosirea hârtiei igienice care poate irita, folosiți creme cu aplicator pentru hemoroizi, HemoSupozitoare, băi de șezut, comprese reci aplicate local și medicamente antiinflamatoare, pentru ameliorarea inflamațiilor și a durerilor. Toate acestea vor ajuta la stoparea sângerării și cicatrizarea rănilor în interior.

Dacă tratamentele la domiciliu nu oferă nicio ușurare, există mai multe tratamente chirurgicale care pot ajuta. Luați legătura cu medicul specialist, pentru a vă indica tratamentul potrivit.

Tratament hemoroizi Externi care sângerează

În cazul hemoroizilor externi care sângerează, respectați menținerea unei toalete curate a zonei afectate, în primul rând. Apoi, folosiți băi de șezut infuzate cu ceaiuri, aplicați o cremă topică pentru hemoroizii externi sau utilizați un supozitor medicamentos pentru hemoroizii interni. Unguentele cu hamamelis ajută de asemenea la reducerea inflamațiilor și stoparea disconfortului creat, precum unguente pentru hemoroizi.

Întocmai ca și în cazul hemoroizilor interni, atunci când tratamentele la domiciliu nu reușesc să stopeze sângerarea hemoroizilor, solicitați ajutor de specialitate, pentru stoparea sângerării.

Produse recomandate

Produsele pe care Dr. Alexandru le recomandă pentru tratarea hemoroizilor care sângerează, conțin ingrediente speciale, obținute pe care naturală, cu eficiență dovedit în tratamentul bolilor hemoroidale. Ceai pentru hemoroizi, creme și unguente, supozitoare, băi de șezut, medicamente pentru hemoroizi, toate se pot dovedi a avea succes atunci când sunt utilizate încă de la primele faze ale apariției sângerărilor.

Supozitoare pentru hemoroizii care sângerează

Supozitoarele pentru hemoroizi sunt eficiente, întrucât compoziția lor este absorbită de țesutul rectal și ajută la disconfortul și durerea cauzată de hemoroizi. Supozitoarele pot fi folosite de două până la patru ori, pe zi timp de o săptămână.

Cremă pentru hemoroizii care sângerează

HemoCrema pe care noi o producem pentru stoparea hemoroizilor, conține ingrediente care ajută la ameliorarea simptomelor provocate de hemoroizi. Aceasta oprește procesul de inflamație și favorizează vindecarea hemoroizilor.

Ceai pentru hemoroizii care sângerează

HemoCeaiul oprește sângerarea și vindecă hemoroizii. Obțineți o cană de ceai bine infuzată și consumați-o de câteva ori pe zi. În câteva zile veți observa îmbunătățări, sângerările vor dispărea, iar simptomele hemoroizilor se vor diminua de asemenea.

Pentru uz extern, utilizați ceaiul de coada-calului, infuzat în apa băilor de șezut. Acesta este un puternic antiseptic, ajutând la cicatrizarea țesuturilor.

Oprirea sângerării hemoroizilor rapid

O combinație persistentă de toaletă locală, băi de șezut, creme pentru hemoroizi, comprese cu ceai, medicamente antiinflamatori împotriva durerilor, poate contribui la ameliorarea sângerărilor, atunci când nu sunt grave.

În caz contrar, un hemoroid care sângerează abundent și nu poate fi stopat cu nicio soluție la domiciliu, va necesita intervenție medicală de urgență. Când întâmpinați astfel de probleme, mergeți la medicul specialist, pentru a beneficia de tratament de specialitate.

FAQ

Cât durează sângerarea hemoroizilor?

Cât durează sângerarea unui hemoroid depinde de la un caz la altul. Nu vă imaginați că aceștia sângerează încontinuu, întocmai ca și o tăietură, spre exemplu. Însă pot sângera suficient încât să provoace un disconfort major și să lase urme pe lenjeria intimă.

Atât timp cât nu luați măsuri pentru tratarea hemoroizilor, aceștia vor sângera ori de câte ori aveți scaun sau puneți presiune asupra venelor hemoroidale.

Alexandru Ionescu
Alexandru Ionescu

Medic Proctolog cu peste 30 de ani de experienta in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.