Medicamente Si Suplimente Alimentare

Rectin

totul despre Rectin

Rectin este o cremă pe bază de plante, care garanteaza că tratează hemoroizii in totalitate, însă este vândută de o firmă tip fantomă, fără avize și certificări.

 Aceasta este disponibilă doar pe site-ul producătorului, unde se precizează că poate fi folosită de 1-2 ori pe zi.

După informațiile de pe site, crema nu are contraindicații, iar reacțiile adverse pot fi iritații locale, mâncărimi și arsuri. Nefiind un produs testat, nu se știe dacă este sigur pentru utilizare.

Ce este Rectin?

Rectin este o cremă tip gel, presupusă a fi 100% eficientă împotriva hemoroizilor, fiind vândută de o companie „fantomă”, fără date de identificare și fără avize de vânzare pe teritoriul României. Site-ul oficial conține testimoniale false și multe greșeli gramaticale, ceea ce atestă suspiciunile de falsitate.

Compoziție Rectin

Compoziția cremei Rectin este bazată pe un mix de plante, dar nefiind aprobate în România, din cauza lipsei buletinului de analize, ingredientele și cantitățile nu pot fi verificate.

Crema Rectin conține:

  • Alantoină
  • Extract de Centella asiatica
  • Extract de castan
  • Extract de rădăcină de Ruscus

Mod de acțiune al Rectin

Conform producătorilor, Rectin acționează prin eliminarea umflăturilor și a durerii, cât și prin curățarea și îngustarea vaselor, datorită extractelor din plante din compoziție, dovedite a fi eficiente în boala hemoroidală. Aceste afirmații nu pot fi testate sau dovedite din lipsa documentației disponibile pe site-ul oficial.

Utilizări ale Rectin

Reclamele despre Rectin spun despre această cremă că ar fi un produs destinat exclusiv hemoroizilor interni și externi, având efecte încă de la primele utilizări, fapt ce poate fi fals.

Disponibilitatea și prețul Rectin

Crema Rectin este vândută doar pe site-ul producătorului, la prețul de 159 lei per flacon.

Administrare

Crema Rectin se administrează de 1-2 ori pe zi, după curățarea și uscarea zonei afectate.

Contraindicații

Pe site-ul oficial nu sunt prezentate contraindicațiile cremei Rectin.

Efecte adverse

Efecte adverse amintite pe site-ul producătorului sunt iritațiile locale, roșeața și senzația de arsură.

Păreri Rectin

Având în vedere testimonialele false, nu putem spune cu certitudine că există persoane mulțumite de acest produs. Lipsa buletinului de analiză și a avizului de distribuție în România ar trebui să fie motive de a nu folosi această cremă.

Mihaela Murariu

Mihaela Murariu

Mihaela Murariu, absolventă a Facultății de Chimie, specializarea Chimie Medicală și masterand în cadrul Masterului de Chimie Clinică, cu afinitate pentru industria medicală și cu o mare experiență în citirea studiilor și a referințelor medicale, din care extrage informații relevante pentru publicul larg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?