Medicamente Si Suplimente Alimentare

Diomax

totul despre diomax

Diomax este o gamă de produse de tip cremă și supliment alimentar pe bază de diosmină, hesperidină și castan sălbatic, ce contribuie la sănătatea sistemului venos și circulator, tratând afecțiunile hemoroidale și varicele.

Acestea se găsesc în farmaciile Dr. Max, crema având prețul mediu de 40 lei, iar capsulele de 26 lei. Crema se poate aplica la nevoie, de mai multe ori pe zi, iar capsulele se pot administra o dată pe zi.

Gama de produse este contraindicată în timpul sarcinii și al alăptării, dar și copiilor sub 18 ani, având efecte adverse rare, de tipul reacțiilor alergice. Părerile din mediul online sunt atât pro, cât și contra, având un rating mediu de 4 din 5 stele.     

Ce este Diomax?

Diomax este o gamă de produse compusă din cremă de tip gel și supliment alimentar sub formă de capsule, formulate din ingrediente naturale, printre care se numără extractul de semințe de castan-sălbatic, diosmina și hesperidina, ce ajută la funcționarea normală a sistemului venos și a circulației sangvine, fiind dezvoltate și vândute de compania Dr. Max.

Compoziție Diomax

Gama Diomax conține un mix de ingrediente de origine naturală, fiind prezente, în principal extractul de semințe de castan-sălbatic, diosmina și hesperidina, atât în gel, cât și în capsule.

Compoziție Diomax Gel:

 • Extract de castan-sălbatic
 • Mentol
 • Diosmina
 • Hesperidina
 • Extract de Camellia Sinensis
 • Extract de Vaccinium Myrtillus
 • Ulei de salvie

Compoziție Diomax Gel:

 • Extract de castan-sălbatic
 • Diosmina
 • Hesperidina
 • Rutin

Modul de acțiune al Diomax

Produsele Diomax acționează asupra hemoroizilor, cât și asupra varicelor, prin scăderea inflamației, creșterea tonusului venos și a drenajului limfatic, oprind migrarea și adeziunea leucocitelor și degradarea vaselor, datorită diosminei și hesperidinei. De asemenea, acestea au efecte antiedemice, antiexudative și vasoprotectoare, datorită escinei din extractul de castan-sălbatic.

Utilizări ale Diomax

Gama de produse Diomax este utilizată pentru problemele legate de hemoroizi și varice, cu scopul de a menține funcționarea normală a fluxului sangvin și sistemului venos, dar și de a înlătura senzația de picioare grele.

Indicații terapeutice:

 • Boala hemoroidală
 • Varice
 • Sindromul picioarelor neliniștite.

Disponibilitatea și prețul Diomax

Gama de produse este disponibilă, în principal, în farmaciile și hiper-farmaciile Dr. Max, dar și în alte farmacii fizice sau online. Prețul mediu al pastilelor este de 26 lei, iar al gelului de 40 lei.

Preț Diomax Gel – Farmacia Dr. Max – 40 lei

Preț Diomax Comprimate – Farmacia Dr. Max – 26 lei.

Administrare

Produsele Diomax se administrează după masă, în cazul comprimatelor, iar crema se aplică la nevoie, de câteva ori pe zi.

Administrare Diomax Gel:

Gelul se aplică pe zonele afectate prin masaj ușor, de câteva ori pe zi, când simțiți nevoia.

Administrare Diomax Comprimate:

Se administrează câte o capsulă pe zi, după masă, cu o cantitate suficientă de apă.

Contraindicații

Produsele Diomax sunt contraindicate persoanelor cu vârsta sub 18 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Efecte adverse

Produsele Diomax pot provoca efecte secundare rare, precum reacții alergice.

Păreri Diomax

Asemenea oricărui produs medical, efectul său depinde și de organism și de capacitatea sa de a absorbi substanțele. De aceea, părerile despre Diomax sunt împărțite, existând atât păreri pro, care laudă eficacitatea, cât și păreri contra, care menționează faptul că nu a fost vizibilă nicio îmbunătățire. Pe site-ul nostru, Diomax are un rating mediu de 4 din 5 stele.

Ce înlocuitor există pentru Diomax?

Diomax poate fi înlocuit cu medicamente precum Detralex sau HemoLift capsule, în cazul în care efectele acestuia nu sunt vizibile sau există efecte adverse puternice.

Diomax vs. Detralex

Detralex poate fi folosit în cazurile mai avansate ale bolii hemoroidale, precum criza hemoroidală. Acesta se bazează tot pe diosmină și hesperidină, sub formă de fracțiune flavonoidică purificată, ce reduce inflamația microcirculației sangvine și hiperpermeabilitatea capilară.

Diomax vs. HemoLift capsule

HemoLift capsule oferă o abordare complexă și completă asupra bolii hemoroidale, pe care o tratează cu succes datorită compoziției 100% naturale: acid hialuronic, diosmină, hesperidină și extracte din plante cu efecte terapeutice.

Mihaela Murariu

Mihaela Murariu

Mihaela Murariu, absolventă a Facultății de Chimie, specializarea Chimie Medicală și masterand în cadrul Masterului de Chimie Clinică, cu afinitate pentru industria medicală și cu o mare experiență în citirea studiilor și a referințelor medicale, din care extrage informații relevante pentru publicul larg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?