Uleiuri esentiale doterra pentru hemoroizi

Uleiuri esentiale doterra pentru hemoroizi

Introducere

Bolile hemoroidale sunt afecțiuni neplăcute, dureroase și inconfortabile. Anumite tipuri de uleiuri esențiale DoTTERA pot fi aplicate local pentru ameliorarea hemoroizilor, însă sunt extrem de puternice și pot provoca iritații ale pielii. Atunci când sunt diluate cu un ulei purtător, precum uleiul de cocos sau migdale, pot fi aplicate local pe zonele afectate.

Ce sunt uleiurile dottera?

Uleiurile DoTTERA sunt uleiuri esențiale, distilate din plante care au fost recoltate din întreaga lume. Uleiurile sunt extrem de concentrate, acțiunea lor fiind foarte puternică. Au o puritate de 100%, ceea ce face ca organismul să le recunoască ca fiind naturale, integrându-le mai ușor.

Există o formulă pentru hemoroizi?

În ceea ce privește uleiurile esențiale DoTTERA, însă nu este concepută o formulă exactă pentru hemoroizi.

✔️  SPUNE ADIO HEMOROIZILOR CU PACHETUL HEMOLIFT

✅   VINDECA Rănile Rapid

✅   GRABESTE Procesul De Vindecare

✅   CALMEAZA Sangerarile

✅   PREVINE Reaparitia Hemoroizilor


VEZI CE SPUN ALTII DESPRE HEMOLFIT

Sunt eficiente pentru hemoroizi?

Uleiurile esențiale pot trata o varietate de afecțiuni, de la probleme ale pielii, până la afecțiuni interne. Uleiurile DoTTERA sunt la fel de eficiente ca și alte uleiuri esențiale. Singura diferență constă în prețul acestora, DoTTERA fiind mult mai scumpe.

Efecte adverse și riscuri

Deși conțin doar ingrediente din plante, 100% naturale, uleiurile DoTTERA au în compoziția și compuși bioactivi ce pot dăuna sănătății. De menționat faptul că, acești compuși se regăsesc strict în plante, de aici și efectul nociv. Din acest motiv, pot provoca unele efecte secundare, precum:

  • Erupții cutanate
  • Arsuri la nivelul pielii
  • Dureri de cap
  • Amețeli
  • Reacții alergice
  • Atacuri de astm

Concluzie

Uleiurile esențiale nu au utilizări doar în sfera aromaterapiei. Acestea pot fi utilizate pentru a trata anumite afecțiuni de la nivelul pielii, precum roșeața, inflamațiile sau cicatricile. Cu toate acestea, atunci când alegeți să utilizați uleiuri esențiale DoTTERA, țineți minte să le diluați cu uleiuri de cocos, migdale sau măsline. Doar astfel veți putea evita arsuri ale pielii sau iritații. Deși uleiurile DoTTERA cu scorțișoară sau mirt pot ajuta hemoroizii, prețul ridicat al acestora poate fi un factor decisiv în alegerea unui alt brand și tip de ulei esențial.

Alexandru Ionescu
Alexandru Ionescu

Medic Specializat pe Urologie cu peste 30 de ani de experienta in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.