Tratament hemoroizi Externi – Naturist

Tratament hemoroizi Externi – Naturist

Hemoroizii externi sunt hemoroizii care afectează venele din afara anusului. Aceștia pot provoca disconfort, mâncărimi, crăpare și sângerare. Remediile la domiciliu pot trata majoritatea hemoroizilor externi, iar în cele mai extreme cazuri, doar intervențiilor chirurgicale pot avea succes. Majoritatea hemoroizilor externi nu vor cauza probleme adiționale, însă uneori pot deveni extrem de dureroși.

Haideți să aflăm în continuare cum pot fi diagnosticați, cum arată și ce recomandă Dr. Alexandru pentru tratarea hemoroizilor externi.

Diagnosticarea Hemoroizilor Externi

Exista câteva tehnici pe care le puteți folosi pentru a diagnostica pe cont propriu hemoroizii externi. Atunci când mergeți la toaletă, vedeți dacă simți existența vreunei protuberanțe în zona anală. Studiați cu atenție dacă sunt deranjante la atingere. De asemenea, după defecare, în cazul hemoroizilor externi, puteți observa pete de sânge în vasul de toaletă sau pe hârtia igienică.

Medicul proctolog va putea diagnostica hemoroizii în urma unui control medical și în funcție de simptomele exprimate. În funcție de natura acestora, se va putea alege cea mai bună metodă pentru tratarea hemoroizilor.

Cum arată Hemoroizii Externi?

Hemoroizii externi pot fi descriși ca niște umflături moi, ce apar în jurul anusului sau ca niște mici protuberanțe, ieșite în relief, acoperite cu mucus și care secretă sânge atunci când sunt atinse cu hârtie igienică. Pozele cu hemoroizii externi dupa si inainte de tratament poate fii gasita pe site-ul nostru.

Tratament Hemoroizi Externi

Apariția hemoroizilor este un semn clar că venele hemoroidale au avut de suferit din cauza anumitor factori și trebuie să luați măsuri. În cele mai multe cazuri, prevenirea agravării hemoroizilor poate fi făcută prin utilizarea unor creme și unguente pentru hemoroizi sau uleiuri speciale, administrate vitaminelor, medicamentelor. Atunci când niciunul dintre remediile menționate nu funcționează, intervențiile chirurgicale sunt necesare.

Cremă și Unguente

Utilizarea unui unguent pentru hemoroizi, pe bază de extracte naturale, s-a dovedit fiabilă în tratarea hemoroizilor externi. Pentru a obține efectele dorite, vă recomandăm să le utilizați după efectuarea toaletei locale și unei băi de șezut.

Intervenții Chirurgicale

Operațiile chirurgicale pentru hemoroizii externi reprezintă intervenții mai complexe și de cele mai multe ori necesită internare. Cea mai cunoscută este hemoroidectomia și se utilizează în cazul hemoroizilor de gradul 3 și 4.

Vitamine și Medicamente

Tratamentul cu vitamine și medicamente pentru hemoroizi ajută organismul să suporte mai bine durerea, ameliorează inflamația ameliorând și favorizează menținerea unui flux sangvin normal.

Uleiuri

Uleiurile esențiale pentru hemoroizi au un rol important în reducerea inflamațiilor și ameliorarea durerilor. Uleiurile produse de noi sunt eficiente în tratamentul hemoroizilor și ajută la îndepărtarea disconfortul produs de senzația de arsură, ajută la vindecarea fisurilor și oprirea sângerării provocate de hemoroizi.

Ameliorarea durerilor provocate de hemoroizi

Durerile provocate de hemoroizi pot fi ameliorarea în confortul casei, cu puțină atenție și îndemânare. În stadiile uşoare, puteți folosi un tratament local, cu băi de șezut, unguente și supozitoare. În cazul stadiilor mai avansate, recomandăm să încercați analgezice și antiinflamatoare.

Băi de șezut

Băile calde de șezut pot ajuta la ameliorarea umflăturilor și la reducerea iritației cauzate de hemoroizi. Puteți adăuga în apă uleiuri esențiale pentru hemoroizi sau înlocui apa cu HemoCeaiuri din plante, ce pot menține sub control hemoroizii.

Perne pentru hemoroizi

Pernele pentru hemoroizi recomandate de Dr. Alexandru dispun de un design ergonomic ce vă va ajuta la eliminarea presiunii exercitată în zona anală și a șezutului. În același timp, perna pentru hemoroizi are un rol semnificativ în ameliorarea durerilor, evitarea apariției escarelor și permite îmbunătățirea posturii.

Analgezice și Antiinflamatoare

Atunci când disconfortul este unul major, puteți administra analgezice și antiinflamatoare pentru calmarea durerilor. Supozitoare pentru hemoroizi cu lidocaină, HemoUnguente, sunt special concepute pentru a vă ajuta în ameliorarea disconfortul create de hemoroizii externi.

Retragerea hemoroizilor externi

În foarte multe situații, hemoroizii externi se retrag singuri. Desigur, acest lucru se întâmplă doar în urma băilor de șezut cu sare Epson, ceaiuri din plante și creme create în speță pentru hemoroizi. Pentru reducerea umflăturilor, este indicat să folosiți unguente cu hamamelis sau creme cu hidrocortizon, care pot ameliora și mâncărimea.

Schemă tratament pentru ameliorarea simptomelor și tratarea hemoroizilor

Există diverse modalități de a trata hemoroizii externi, însă atunci când hemoroizii prezintă simptome precum sângerarea sau dureri cronice, este important consultul unui medic specialist. Atunci când nu sunt complicații majore, utilizații remedii naturiste pentru hemoroizi, practicați exerciții fizice, precum și un regim de viață și alimentar adecvat. O schema cu un tratament complet vi-l putem oferi noi la cerere.

Remedii naturiste hemoroizi

Începeți cu o baie de șezut concentrată, din ceaiuri de plante. Utilizați apoi un HemoSupozitor cu propolis, pentru destinderea anusului. Uleiul esențial dispune de proprietăți calmante, care vă ajută la controlul durerii, dar și la retragerea hemoroizilor. Un alt remediu pe care vi-l recomandăm, este unguentul de hamamelis, deoarece are efecte astringente și antiinflamatorii. Daca esti in cautarea remediilor naturise pentru hemoroizi, noi avem solutia pentru time.

Exerciții pentru hemoroizi

Exersarea mușchilor fesieri sau gluteali, vă pot ajuta la prevenirea hemoroizilor. Practicați genuflexiuni și fandări, exerciții kegel, precum și înot, yoga și alergări ușoare.

Scăpați de hemoroizi în 5 zile

Puteți scăpa de hemoroizi în 5 zile, dacă veți utiliza schema de tratament descrisă mai sus. De asemenea, evitați alimentele care constipă și consumați cât mai multe lichide.

Leacuri Bătrânești

Hemoroizii externi pot fi ușor ameliorați cu ajutorul leacurilor babesti pentru hemoroizi, pe bază de plante naturale. Planta medicinală pelin este considerată una dintre cele mai bune pentru tratarea hemoroizilor, datorită afectelor sale calmante şi a proprietăţilor astringente. Consumul ceaiului coada șoricelului, de tătăneasă, de mușețel și nalbă mare poate fi consumat de trei ori pe zi. Aloe Vera tratează umflăturile și hemoroizii ce prezintă sângerări. Pot fi folosite direct pe zona afectată și lăsate să acționeze pentru 30 de minute sau o oră.

Dieta Pentru Hemoroizi externi

Schimbările simple ale stilului alimentar pot ameliora adesea simptomele ușoare ale hemoroizilor externi, în doar câteva zile. Adăugați fibre alimentare în dietă și alimente precum fructele, legumele și cerealele. Beți multă apă și mergeți cel puțin o oră pe zi, pe jos.

Spre deosebire de hemoroizii interni, cei externi pot fi mai ușor combătuți. Acționați din timp asupra lor pentru a preveni înrăutățirea simptomelor. O dieta special conceputa de noi se poate gasi AICI.

Alexandru Ionescu
Alexandru Ionescu

Medic Specializat pe Urologie cu peste 30 de ani de experienta in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.