Prețuri operații hemoroizi

Prețuri operații hemoroizi

Introducere

Hemoroizii sunt afecțiuni neplăcute, ce pot fi tratate de obicei, în confortul propriei case, cu tratamente medicamentoase fără prescripție medicală și remedii naturiste. Există însă, situații în care sunt necesare intervenții chirurgicale. Acestea pot fi minim-invazive, urmând ca după proceduri pacientul să părăsească cabinetul medical, sau intervenții chirurgicale mai complicate, ce necesită internare pe peste noapte.

Tipuri de operații

În urma unui consult medical de specialitate, medicul va decide tipul de intervenție potrivit pentru tratarea hemoroizilor de care suferiți. Printre acestea, regăsim:

Prețuri operație hemoroizi în funcție de clinică

Prețurile pentru intervențiile chirurgicale asupra hemoroizilor variază în funcție de complexitatea acestora, precum și de clinica în care le veți efectua. Printre cele mai cunoscute clinici medicale și prețurile aferente, regăsim:

  • Preț operație hemoroizi Medlife – în funcție de intervenție și complexitatea acesteia, prețurile variază între 3000 și 6000 lei;
  • Preț operație hemoroizi Proctoline – prețurile pornesc de la 1000 lei pentru o excizie hemoroid și urcă, în funcție de gravitatea afecțiunilor, până la 5000 lei;
  • Preț operație hemoroizi Laurusmedical – prețurile pentru intervenții chirurgicale diferă în funcție de gradul hemoroizilor tratați. Astfel, intervenția pentru hemoroizi tratați după o fisură anală costă 1150 lei, tratament hemoroizi grad 1 prin procedurile de tip coagularea cu infraroșu și ligatura cu benzi elastice – 1980 lei, tratament hemoroizi grad 2 prin aceleași proceduri – 2200 lei, tratament hemoroizi grad 3 – 2780 lei;
  • Preț operație hemoroizi Regina Maria – pentru o procedură de tip ligatură de hemoroizi, prețurile pornesc de la 900 lei, în timp de tratamentul hemoroizilor în câte 8 sau 10 ședinșe, prețurile se situează în jurul sumei de 1190 lei;
  • Preț operație hemoroizi Sanador – și în cadrul clinicii Sanador, prețurile diferă în funcție de tratamente, pornind de la 1100 lei.

Este important de menționat faptul că prețurile pot varia, în funcție de complexitatea bolii și alte afecțiuni medicale de care suferiți. Dacă ați ales o anumită clinică pentru intervenția chirurgicală asupra hemoroizilor, vă recomandăm să consultați lista de prețuri a acestora, pentru informații veridice, actualizate.

Prețuri operație hemoroizi în funcție de tip

Prețurile pentru operații pot varia în funcție de tipul hemoroizilor, dimensiunea acestora suprafața tratată și timpul alocat.

Preț operație hemoroizi interni

Prețurile pornesc de la 1100 lei și pot ajunge până la 6000 de lei;

Preț operație hemoroizi externi

Pentru hemoroizii externi, tratamentul chirurgical se aplică în stadiile avansate, iar prețurile variază între 3000 lei și 6000 de lei, în funcție de natura patologiei.

Recuperare operație hemoroizi

Recuperarea post-operatorie după o intervenție chirurgicală pentru hemoroizi poate dura până la 4 săptămâni. Există situații în care, la două săptămâni după intervenție, pot apărea rectoragii. În acest caz, luați legătura cu medicul care a efectuat intervenția, pentru consult de specialitate.

Doctor care tratează hemoroizii

Hemoroizii sunt tratați atât de medicii proctologi. Aceștia pot efectua proceduri minim-invazive, desfășurate în cabinete medicale. În cazuri complicate, medicii gastroenterologi și proctologi vă pot îndruma către un chirurg, pentru intervenții sub anestezie asupra bolii hemoroidale de grad III și IV.

Concluzie

Intervențiile chirurgicale asupra hemoroizilor pot fi costisitoare. Uneori chiar și dureroase. Însă, sunt esențiale pentru a vă redobândi din nou o viață activă, sănătoasă.

Alexandru Ionescu
Alexandru Ionescu

Medic Specializat pe Urologie cu peste 30 de ani de experienta in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.