Mierea Pentru Hemoroizi

Mierea Pentru Hemoroizi

Tratarea hemoroizilor cu ajutorul mierii

Mierea naturală este considerată pe bună dreptate un aliment minute. Datorită proprietăților sale numeroase, ajută la ameliorarea unei game vaste de afecțiuni medicale. Proprietățile antibacteriene, antiinflamatoare și antioxidante, face ca mierea să fie de un real ajutor în tratarea bolii hemoroidale.

Mierea poate fi folosită atât pentru consumul intern, cât și sub forma compreselor, aplicate local, pe zonele afectate. În combinații cu uleiul de măsline și ceara de albine, mierea reprezintă un unguent excepțional pentru tratarea hemoroizilor.

Vă recomandăm totuși să acordați atenție mierii atunci când o achiziționați. Este important să fie naturală și pură. Achiziționați miere de la comercianți de încredere sau producători locali, pentru a evita mierea alterată.

✔️  SPUNE ADIO HEMOROIZILOR CU PACHETUL HEMOLIFT

✅   VINDECA Rănile Rapid

✅   GRABESTE Procesul De Vindecare

✅   CALMEAZA Sangerarile

✅   PREVINE Reaparitia Hemoroizilor


VEZI CE SPUN ALTII DESPRE HEMOLFIT

Mierea este bună, dar aveți nevoie și de alte alimente

Aplicată local, mierea acționează asupra fisurilor anale, sângerărilor hemoroizilor și ameliorarea durerilor și a mâncărimii cauzate de inflamarea venelor hemoroidale. Însă doar mierea nu este suficientă pentru tratamentul hemoroizilor. Veți avea nevoie de adoptarea unui regim alimentar pentru hemoroizi, pentru a evita cauzele care contribuie la apariția hemoroizilor, și anume, constipația și diareea.

Împreună cu Dr. Urolog XYZ și Nutriționistul XZY, vă oferim un plan alimentar foarte bine elaborat, gratuit și personalizat, ce durează doar câteva minute, plan în care vom ține cont de stilul de viață, dieta alimentară, informații privind vârsta, precum și informații privind boala hemoroidală și alte afecțiuni medicale.

Beneficiile mierii

Mierea conține compuși benefici pentru întregul organism. Printre aceștia, regăsim proprietățile antiinflamatorii, antioxidante și antibacteriene, care pot ajuta la vindecarea hemoroizilor în stadiile incipiente.

  • antibacterian și antifungic – consumul regulat de miere stimulează anticorpii și ajută la combaterea activității microbiene dăunătoare;
  • Vindecă rănile – o revizuire a studiilor din 2017 a sugerat, de asemenea, că mierea, propolisul și lăptișorul de matcă pot avea potențiale beneficii pentru sănătate pentru inhibarea microbiană și vindecarea rănilor (1);
  • ajutor pentru probleme digestive – mierea este bogată în probiotice și bacterii prietenoase cu stomacul, combate microtoxinele din intestine, combate agenții patogeni de origine alimentară, precum Eschetichia coli și Salmonella.

Mierea pentru hemoroizi

Un studiu pilot folosind un amestec de miere, ulei de măsline și ceară de albine ca tratament topic a constatat că amestecul a redus semnificativ durerea și mâncărimea, precum și sângerarea. (2).

Mierea pe care orală

Consumată intern, mierea ajută la reducerea constipației, a balonării și gazelor, datorită efectului de laxativ pe care îl produce. Mierea este totodată bogată în bacterii probiotice, precum bifido și lactobacili, care ajută la digestie și promovează sănătatea sistemului imunitar.

Mierea pe post de compresă

Aplicată sub formă de compresă, mierea promovează vindecarea rapidă a țesuturilor afectate, ajutând la diminuarea cicatricilor.

Prevenție și ameliorare

Hemoroizii sunt afecțiuni medicale semnificativ deranjante. Din fericire, există câteva remedii casnice pentru ameliorarea hemoroizilor, printre care și folosirea mierii.

  • Creme, unguente și supozitoare cu substanțe naturale și proprietăți calmante;
  • Analgezice și antiinflamatoare topice;
  • Adoptarea unui regim alimentar bogat în fibre alimentare solubile și insolubile;
  • Exerciții pentru hemoroizi.

Concluzie

Mierea oferă o mulțime de beneficii pentru sănătate, jucând un rol important în multe remedii casnice și tratamente de medicină alternativă. Mierea de înaltă calitate, cea neprocesată și nealterată chimic, conține compușii importanți pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni medicale.

Este util să știți cum să ameliorați și tratați hemoroizii acasă, însă atunci când acești nu dispar în câteva săptămâni de la începerea tratamentului la domiciliu, poate fi necesar să consultați un medic specialist, pentru alte opțiuni de tratament.

Alexandru Ionescu
Alexandru Ionescu

Medic Specializat pe Urologie cu peste 30 de ani de experienta in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.