Despre Valado

Suplimentele alimentare şi produsele naturiste oferă un ajutor nepreţuit în atingerea unui stil de viaţă echilibrat, precum şi în prevenirea sau tratarea unor afecţiuni. Tot mai mulţi oameni se orientează către alternative naturiste atunci când au o problemă de sănătate, deoarece numeroase medicamente provoacă efecte secundare. În mod cert, plantele devin o opţiune mai bună datorită proprietăţilor terapeutice valoroase şi lipsei reacţiilor adverse. De aceea, Valado reuneşte suplimente alimentare şi diferite produse naturiste care susţin organismul în combaterea unor probleme de sănătate şi care oferă o alternativă eficientă la tratamentele convenţionale.

În catalogul Valado sunt disponibile mai multe linii de produse, precum HemoLift şi BactoLift. Fluxul de producţie este strict controlat. Alegem cu atenţie deosebită materia primă şi supraveghem procesul de fabricaţie, astfel încât standardele de calitate, exigenţele consumatorilor şi normele de siguranţă să fie îndeplinite pentru fiecare lot de produse.

Calitatea producţiei

Produsele din gama Valado sunt fabricate în colaborare cu fabrici din România care se ocupă de producţia suplimentelor alimentare. În timpul proceselor sunt respectate cele mai stricte norme de calitate. 

Reglementările şi certificările includ:

  • Good Manufacturing Practices (Bune practici de fabricare)
  • Good Laboratory Practice (Bune practici de laborator)
  • Hazard Analysis and Critical Control Point (Analiza riscurilor şi punctele critice de control)
  • ISO 22000

Produsele sunt organice, atestate BIO şi ECO. În creşterea plantelor folosite ca ingrediente pentru produsele din catalogul Valado nu se utilizează pesticide, procesul de creştere a plantelor fiind unul foarte strict. Controlăm întregul procedeu de fabricare al produselor, de la materia primă şi transportul acesteia la fabrică, până la producţia propriu-zisă.

Garanţia satisfacţiei

Valado este un brand care pune pe primul loc satisfacţia consumatorului. În această idee aducem un argument solid – derulăm o politică conform căreia clienţii noştri au la dispoziţie 60 de zile pentru a se răzgândi. Altfel spus, ai posibilitatea de a îţi cere banii înapoi dacă produsele comandate nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor şi nu au avut efectele scontate!

Garanţia autenticităţii

Una dintre valorile brandului Valado este autenticitatea, motiv pentru care procesul de fabricare este unul riguros. Produsele sunt concepute printr-o selecţie atentă de ingrediente, care provin din zone nepoluate şi în procesarea cărora se folosesc echipamente de ultima generaţie. Formula produselor are la baza ingrediente naturale şi nu aditivi, aşa cum se întâmplă în cazul multor produse de pe piaţă.

Suplimentele şi produsele Valado sunt fabricate strict pentru noi, iar de autenticitatea lor ne asigurăm prin efectuarea unor teste independente care verifică originalitatea şi calitatea. În acest fel, împiedicăm apariţia unor produse contrafăcute şi livrăm la consumatori numai produse autentice.

Garanţia siguranţei

Dacă vrei să încerci alternative naturiste pentru a rezolva anumite afecţiuni, ai ajuns în locul potrivit. Catalogul nostru propune soluţii aprobate de Ministerul Sănătăţii, ceea ce oferă garanţia unei investiţii în ceaiuri, creme şi pastile care nu pun în pericol sănătatea.

Echipă formată din experţi

Liniile de produse care intră sub umbrelă brandului Valado se adresează, în principiu, oamenilor care suferă de hemoroizi, constipaţie sau diaree. Acestea sunt principalele 3 afecţiuni pe care gama de produse îşi propune să le rezolve prin soluţii naturiste. Dacă vrei să afli mai multe despre felul în care funcţionează aceste produse, te invităm să consulţi secţiunea de blog a paginii Valado, unde se regăsesc o mulţime de articole pe teme de interes: legătura dintre alcool şi hemoroizi, alternativă la operaţia de hemoroizi, beneficiile băii de şezut etc.

Toate aceste informaţii sunt bazate pe studii de actualitate, iar procesul editorial revine unei echipe formate din experţi în sfera medicală. De exemplu, Alexandru Ionescu  se ocupă de articolele din sfera proctologiei, fiind medic în această specialitate; iar conţinutul din domeniul urologiei este redactat şi documentat de către Melania Gheorghe. Aceasta şi-a urmat studiile la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu şi în prezent este medic urolog la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Apariţii media

Meritele produselor Valado au fost recunoscute nu numai de către clienţii care le-au folosit şi care au obţinut rezultatele dorite, ci şi de către diverse publicaţii care au scris despre noi:

Contact

Dacă ai întrebări legate de produsele Valado sau dacă îţi doreşti să ne oferi un feedback, așteptăm mesajul tău la una dintre următoarele adrese de e-mail:

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?