Cremă cu anestezic pentru hemoroizi

Cremă cu anestezic pentru hemoroizi

Introducere

Cremele pentru hemoroizi ce conțin anestezic sunt special concepute pentru ameliorarea simptomelor, precum dureri, disconfort major, iritații, umflături, inflamații. În timp ce unele unguente pot conține aloe vera și hamamemlis, altele pot oferi analgezice pentru ameliorarea durerii și reducerea umflăturilor și mâncărimii asociate cu hemoroizii.

Beneficiile Cremei cu anestezic pentru hemoroizi

Cremele pentru hemoroizi ajută la ameliorarea durerii cauzate de umflarea venelor hemoroidale și la reducerea mâncărimii și a inflamației. Cremele topice pentru hemoroizi acționează direct pe suprafața pielii, după aplicare.

Cremele anestezice au un scop similar cu restul cremelor pentru hemoroizi. Cu toate acestea, nu tratează simptomele hemoroizilor, ci oferă doar o ușurare temporară. Acestea sunt de obicei aplicate după exerciții sau activități regulate. Cremele cu anestezic conțin agenți de amorțire, cum ar fi lidocaină, prilocaină, benzocaină, mepivacaină, tetracaină și procaină.

✔️  SPUNE ADIO HEMOROIZILOR CU PACHETUL HEMOLIFT

✅   VINDECA Rănile Rapid

✅   GRABESTE Procesul De Vindecare

✅   CALMEAZA Sangerarile

✅   PREVINE Reaparitia Hemoroizilor


VEZI CE SPUN ALTII DESPRE HEMOLFIT

Aceste creme sunt destinate în primul rând să amorțească zona și să atenueze temporar disconfortul. Au tendința de a usca rana, prevenind sângerarea ulterioară, de aceea vă recomandăm utilizarea unei creme hidrantante, precum crema de gălbenele sau uleiul de cocos.

Cum se folosește Crema cu anestezic pentru hemoroizi

Înainte de a utiliza orice cremă cu anestezic pentru hemoroizi, este indicat să efectuați o igienă locală, mai ales dacă tocmai ați avut o mișcare intestinală. După uscarea completă a zonei, aplicați un strat subțire de cremă asupra zonei afectate. Crema acționează la nivel local, asupra vaselor mici de sânge inflamate. Calmează mâncărimea și usturimea rapid.

În cazul simptomelor acute, utilizați crema dimineața și seara, pe pielea curată. După ce cunoașteți o ameliorare a hemoroizilor, utilizați crema o singură dată pe zi, de preferat seara.

Alternativa Crema cu anestezic pentru hemoroizi

Cremele topice pentru hemoroizi acționează direct pe suprafața pielii și pot provoca iritații. În astfel de cazuri, puteți folosi supozitoarele cu anestezic, care pot oferi o ușurare pe termen lung, fără efectele secundare asociate cu unele tratamente topice.

De asemenea, băile de șezut cu plante pot fi de ajutor. O baie călduță poate relaxa mușchii din jurul sfincterului anal și poate ușura presiunea.

Tratamentele hemoroidale fără prescripție medicală sunt în general sigure și eficiente. Căutați creme care conțin extract de hamamelis, gel de aloe vera sau ulei de galbenele. Ar trebui să aplicați crema direct pe zona afectată și să o lăsați timp de 15 minute. Masați apoi ușor zona până când hemoroizii dispar. Repetați procedura de trei ori pe zi.

Evitați constipația. Constipația, de cele mai multe ori, agravează hemoroizii. Mâncați o dietă bogată în fructe, legume, cereale integrale și leguminoase și evitați alimentele procesate. Beți multă apă și faceți sport în mod regulat.

Atenționări

Persoanele care suferă de afecțiuni ale ficatului, ar trebui să fie prudente atunci când utilizează crema cu anestezic pentru hemoroizi. Discutați cu medicul specialist înainte de a decide utilizarea cremei, pentru sfaturi de specialitate.

Femeile însărcinate și care alăptează, ar trebui, de asemenea, să fie prudente în a utiliza astfel de creme. Dacă situația o cere, este indicat să fie folosite doar la recomandarea și sub atenta supraveghere a medicului și să nu se depășească doza recomandată.

În anumite cazuri, crema poate cauza reacții cutanate, iar persoanele alergice la latex (vârful tubului cremei este din latex de cele mai multe ori), pot suferi reacții alergice grave.

Concluzie

Boala hemoroidală este o afecțiune deseori ușoară, devenind severă în puține cazuri. Cu toate acestea, atunci când remediile la domiciliu nu funcționează și disconfortul devine acut, crema cu anestezic pentru hemoroizi, vă poate ajuta la ameliorarea simptomelor. Utilizați-o cu atenție, pentru a evita apariția reacțiilor cutanate ale pielii.

Alexandru Ionescu
Alexandru Ionescu

Medic Specializat pe Urologie cu peste 30 de ani de experienta in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.