Cele mai bune analgezice pentru hemoroizi

Cele mai bune analgezice pentru hemoroizi

Introducere

Dacă suferiți de hemoroizi, atunci ar trebui să știți ce îi cauzează și cum pot fi tratați. De asemenea, ar trebui să aflați despre diferitele remedii de casă care pot ajuta la ameliorarea hemoroizilor în mod natural. În plus, trebuie să cunoașteți modalitățile corecte de a preveni reapariția hemoroizilor.

Pentru ameliorarea durerilor, puteți folosi analgezice. Acestea vă pot fi recomandate de medicul dumneavoastră, în funcție de severitatea bolii hemoroidale.

Cele mai bune analgezice pentru hemoroizi

Acetaminofen

Este un medicament antiinflamator nesteroidian, utilizat pentru ameliorarea durerii. Ingredientele sale active sunt acetanilida și paracetamolul și ajută la managementul hemoroizilor.

Ibuprofen

Ajută la reducerea durerilor, inflamațiilor, reducând, de asemenea, disconfortul creat de hemoroizi. Atenție totuși să nu îl utilizați atunci când suferiți de hemoroizi trombozați, care sângerează, întrucât poate crește riscul de sângerare al hemoroizilor.

Advil

Este cunoscut pentru ameliorarea durerii și pentru că este foarte eficient în tratarea afecțiunilor bolilor hemoroidale. Drept urmare, mulți oameni îl iau în mod regulat în scopuri medicinale. În plus, s-a raportat că ajută la reducerea inflamației.

Tylenol

Ajută la ameliorarea durerilor provocate de hemoroizi. Este un medicament fără prescripție medicală, ce poate fi utilizat singur sau cu alte medicamente.

Alte tratamente pentru hemoroizi

Pe lângă analgezice, pe care vi le recomandăm atunci când suferiți de simptome dureroase, vă sfătuim să consumați ceaiuri, atât intern, cât și în băile de șezut. De asemenea, cremele și unguentele pentru hemoroizi cu plante, sunt de mare ajutor în ameliorarea simptomelor.

Prevenție și tratament hemoroizi

De cele mai multe ori, în stadiile mai puțin avansate, hemoroizii pot fi tratați la domiciliu. Durerea ușoară, umflarea și inflamația hemoroizilor pot fi tratate, urmând câteva obiceiuri zilnice, precum:

Concluzie

Utilizarea de analgezice, cum ar fi, Advil, Acetaminofen, Tylenol sau Ibuprofen, poate reduce durerea, disconfortul și umflarea. Însă, de cele mai multe ori, acestea pot funcționa atunci când utilizați un tratament topic ce cuprinde și unguente cu plante, extrem de utile pentru ameliorarea inflamațiilor, precum și adoptarea unui regim alimentar bogat în fibre și o igienă locală zilnică, după fiecare mișcare intestinală.

Alexandru Ionescu
Alexandru Ionescu

Medic Specializat pe Urologie cu peste 30 de ani de experienta in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.