Cea mai buna perna pentru hemoroizi

Cea mai buna perna pentru hemoroizi

Pernele pentru hemoroizi reprezintă un articol accesibil, fără prescripție medicală, care pot ajuta la îmbunătățirea simptomelor hemoroizilor inflamați. Utilizarea unei perne cu hemoroizi aduce adesea o ușurare temporară a durerii și mâncărimii, designul anatomic oferă un sprijin adecvat și îmbunătățește totodată postura.

Cea mai bună pernă pentru hemoroizi

Cea mai bună pernă pentru hemoroizi, este perna pentru hemoroizi HemoLift. Datorită designului său în formă de colac, poate reduce durerea cauzată de așezarea pe suprafețe plane, precum scaunele, canapele sau alte suprafețe dure. Designului pernei beneficiază de o gaură în zona de mijloc, ce ajută la reducerea presiunii asupra venelor de sânge din zona anusului, promovând o poziție confortabilă.

Realizată din spumă cu memorie, perna pentru hemoroizi HemoLift ajută la menținerea unei poziții stabile a corpului, aliniază coloana vertebrală, evitând totodată durerile de spate și de picioare.

Beneficiile unei perne pentru hemoroizi

Pernele special concepute pentru hemoroizi, pot oferi o ameliorare a presiunii din zona perineului, prin îmbunătățirea fluxului de sânge. Acest lucru, permite persoanelor care suferă de dureri în zona anusului, să stea în șezut perioade lungi de timp, fără durere.

Ameliorarea durerii survenite în urma unor leziuni

Durerea rezultată în urma anumitor afecțiuni ce pun presiune asupra perineului sau coccisului, poate fi ameliorată cu ajutorul unei perne pentru hemoroizi. Acestea pot fi utilizate și în urma anumitor leziuni sau intervenții chirurgicale, sciatică, stenoza coloanei vertebrale.

Hemoroizi

Pernele cu hemoroizi pot oferi o ușurare temporară a disconfortului cauzat de inflamația venelor hemoroidale. Recomandăm ca, alături de pernele pentru hemoroizi, să utilizați și un tratament topic, cu produse fără prescripție medicală, precum unguente și supozitoare naturale.  Perna pentru hemoroizi ajută la eliminarea contactului dintre hemoroizi și suprafața pe care stați, ameliorând astfel durerea.

Postură îmbunătățită

Pernele pentru hemoroizi ajută la ameliorarea presiuni din zona anorectală, presiune ce inflamează venele hemoroidale și provoacă apariția hemoroizilor. Modul în care vă așezați pe o pernă, poate îmbunătăți postura corpului în mod natural, favorizând o poziție dreaptă.

Confort suplimentar

Confortul suplimentar este oferit de materialul ferm care compune perna. Pernele tip colac oferă confort, eliberând presiunea asupra perineului. De asemenea, pot fi folosite oriunde, atunci când stați pe canapea, pe scaun, dar și în mașină.

Cum să alegi perna potrivită pentru hemoroizi?

O pernă potrivită pentru ameliorarea hemoroizilor, trebuie să ofere un sprijin deplin în partea inferioară a corpului. Doar în acest mod va putea limita presiunea din zona perineului. Atunci când căutați o pernă pentru hemoroizi, aceasta trebuie să aibă o formă tip colac, pentru efecte optime.

Material

Materialul este important, pentru că un material de proastă calitate, poate afecta nivelul de confort, dar și durabilitatea pernei. Pernele din spumă cu memorie se potrivesc perfect formei corpului, oferind o senzație confortabilă și plăcută. Spre deosebire de pernele obișnuite, cele din spumă cu memorie vizează reducerea presiunii, adaptându-se anatomiei fiecărui tip de corp.

Mărime

Dimensiunea pernei pentru hemoroizi este extrem de importantă atunci când vine vorba de confort. Perna trebuie să se potrivească formei și dimensiunii corpului, sprijinind fiecare fesă în mod egal, de fiecare parte a pernei.

Densitate

Este important ca perna pentru șezut să fie moale, dar suficient de fermă pentru a oferi susținerea potrivită. O spumă de înaltă densitate își va menține forma, asigurând suportul optim, în fiecare zi.

Alte tratamente pentru hemoroizi

Fiindcă perna pentru hemoroizi nu este suficientă pentru tratarea lor, este necesar să adoptați un regim cu fructe , precum și introducerea în stilul zilnic de viață, a unei scheme de tratament ce implică ceaiuri, unguente, supozitoare, vitamine, băi de șezut. Vă sfătuim să parcurgeți articolele dedicate despre cele mai bune ceaiuri, unguente, supozitoare, vitamine, perne, lighean pentru băi de șezut, pentru a descoperi care sunt sfaturile Dr. Alexandru, privind vindecarea hemoroizilor.

Concluzie

Este important să găsiți o pernă confortabilă pentru hemoroizi, dintr-un material care să distribuie uniform greutatea între partea inferioară a spatelui, dar și picioare. Perna tip Colac, am gândit-o astfel încât să ajute ameliorarea simptomelor hemoroizilor, prin adoptarea unei bune poziții a corpului și evitarea exercitării presiunii asupra venelor hemoroidale inflamate. Recomandăm să utilizați perna pentru hemoroizi alături de tratamente adjuvante, precum băi de șezut, unguente, supozitoare, pentru efecte optime.

Portabile și moi, pernele pentru hemoroizi, vor putea fi utile în multe situații, oferindu-vă o soluția rapidă și ușoară împotriva durerilor și disconfortului.

Alexandru Ionescu
Alexandru Ionescu

Medic Specializat pe Urologie cu peste 30 de ani de experienta in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.