Cel mai bun unguent pentru hemoroizi

Cel mai bun unguent pentru hemoroizi

Tratamentele pentru hemoroizi pot include creme și unguente cu ingrediente antiinflamatorii precum hamamelis, hidrocortizon și fenilefrină. De asemenea, cremele cu aloe vera, castane și propolis, pot reduce inflamațiile și calma mâncărimea pielii din jurul anusului. Cea mai bună cremă pentru hemoroizi este HemoPa, grație ingredientelor naturale și special alese.

Ca și tratament adjuvant, recomandăm atât utilizarea cremei noastre, special concepute pentru tratamentul hemoroizilor, cât și a pernelor speciale și băi pentru șezut, pentru a cunoaște ușurare.

Cea mai bună cremă pentru hemoroizi

Vă recomandăm crema pentru hemoroizi și fisuri HemoPa, fiind alegerea noastră generală. De asemenea, tratează o varietate de simptome provocate de venele hemoroidale inflamate, amorțind durerea, ajutând la micșorarea venelor și calmând mâncărimea.

HemoPA

Unul dintre cele mai bune unguente pentru hemoroizi, este HemoPA. HemoPA conține top 3 cele mai bune creme + alte mixuri de plante. HemoPa ajută la hidratarea și protejarea venelor hemoroidale inflamate, cât și la protejarea fisurilor dureroase, ce apar adesea odată cu hemoroizii.

Grație ingredientelor conținute, HemoPA protejează zonele afectate, prevenind creșterea bacteriilor și favorizând vindecarea.

Cremă cu aloe vera

Crema pentru hemoroizi cu aloe vera, poate oferi o ameliorare de moment a disconfortului creat, favorizând vindecarea. Compușii din aloe vera, precum glicoproteinele și polizaharidele, ajută la reducerea inflamației și a durerii, dar și la repararea pielii. Aplicarea cremei cu aloe vera direct pe zona afectată, poate duce la ameliorarea rapidă a simptomelor topice.

Cremă de castane

Crema de castane conține un compus numit escină, compus ce acționează direct ca un antiinflamator asupra hemoroizilor. Pentru efecte optime, recomandăm aplicarea cremei de câteva ori pe zi.

Cremă cu propolis

Crema pentru hemoroizi cu propolis este un calmant și un antibiotic natural un antibiotic natural, cu efecte dovedite asupra pielii și a mucoaselor deteriorate. În compoziția sa, există un compus eficient, cunoscut sub denumirea de flavonoide. Flavonoidele au efecte antibacteriene, antimicotice, anestezice locale și biostimulatoare, ajutând la reducerea inflamațiilor, a iritațiilor, sângerărilor, senzației de arsură și a mâncărimilor, eliminând durerea și favorizând vindecarea mai rapidă a zonei afectate.

Cremă pentru hemoroizi externi

HemoPA este cel mai bun unguent pentru ameliorarea simptomelor hemoroizilor externi. Ajută la micșorarea țesutului hemoroidal umflat, oferind o ameliorare rapidă împotriva iritațiilor, durerilor, mâncărimilor și disconfortului.

Cremă pentru hemoroizi interni

Ca și în cazul tratamentului pentru hemoroizi externi, recomandăm tot utilizarea HemoPA. Ajută la micșorarea hemoroizilor, are efect imediat, protejând împotriva iritațiilor, ameliorează disconfortul intern oferind un strat de protecție venelor inflamate.

Criterii pe care ne-am bazat la selecție

Preparatele topice pentru hemoroizi sunt disponibile fără prescripție medicală, ușor de aplicat și adesea funcționează bine. Există câteva criterii de care am ținut cont atunci când am ales recomandarea HemoPA, drept tratament adjuvant al hemoroizilor.

  • Ingrediente – 100% naturale, fiind singura cremă patentată cu extrase naturale, cu putere maximă pentru ameliorarea hemoroizilor;
  • Producător – made în UE;
  • Dovezi științifice – produs verificat și testat, pentru efecte optime garantate;
  • Efecte Adverse – nu s-au constat efect adverse, însă persoanele sensibile și predispuse la alergii, pot dezvolta reacții alergice la ingredientele naturale regăsite în compoziția cremei.

Alte tratamente pentru hemoroizi

În ceea ce privește tratamentele hemoroizilor interni și externi, există multiple modalități de a-i vindeca. Acestea includ remedii la domiciliu, cum ar fi medicamentele fără prescripție medicală, băi de șezut, ceaiuri, supozitoare, vitamine, perne speciale pentru hemoroizi, dar și modificări ale dietei. Mai multe informații despre fiecare tip de tratament în parte, găsiți în articolele dedicate, în categoria Informații Hemoroizi – Recomandări produse.

În cazuri excepționale, tratamentele se pot extinde atât la medicamentele eliberate pe bază de rețetă, cât și la intervenții chirurgicale.

Alte creme pentru hemoroizi

Cremele pentru hemoroizi ce conțin diverse combinații, precum lidocaină sau steroizi, ajută la managementul bolii hemoroidale. Pe lângă HemoPa, care tratează mâncărimea, inflamațiile, iritațiile și disconfortul general, recomandăm utilizarea și altor creme, precum:

Concluzie

În funcție de boala hemoroidală de care suferiți, mai precis hemorizi interni, externi sau trombozați, există diferite tratamente. Dr. Alexandru recomandă utilizarea cremei HemoPA, alături consumul de ceaiuri, băi de șezut, adoptarea unui regim alimentar bogat în fibre, pentru a reduce inflamațiile, disconfortul, mânărimea, iritațiile și toate simptomele neplăcute ce însoțesc hemoroizii.

Alexandru Ionescu
Alexandru Ionescu

Medic Specializat pe Urologie cu peste 30 de ani de experienta in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.